mösspåtagning.

Mösspåtagningen var galet kul! alla skrek, sjöng, tutade och satt på bildörrarna och åkte runt, FAN VAD TAGGAD MAN ÄR TILL STUDENTEN! :)

Men hinner inte skriva så mycket här nu, ska börja fixa mig för att dra mig mot södertälje. :)

godmorgon.


outfit.

Har inte så mycket att göra denna torsdagskväll så jag tog fram lite kläder för att hitta en outfit tills imorgon och det får bli detta:


väldigt enkelt, men ändå snyggt.
vad blir eran outfit för valborg? :)


simpsons <3


hemma.

Kom precis hem, skönt! höll på att försova mig imorse som jag absolut inte fick göra, vaknade typ 10 minuter innan jag var tvungen att gå till tåget så hann bara klä på mig och borsta tänderna.
Hade nationella prov i Engelska B idag också, gick åt helvete men det är väl bara hoppas på att det jag skrev räcker till ett G.

Imorgon är det mösspåtagning! :)

valborg!

Janet ringde mig nyss för att höra lite vad som händer på valborg och jag hade verkligen ingen aning ;o
vi har mösspåtagning på fredag så det är oftast utgång som gäller för det flesta på The Strip i Södertälje, så nu har vi bestämt oss för att gå dit. Första gången jag går dit så vi får väl se om det är så bra som alla säger, det är ju ändå Södertäljes "inne"ställe just nu :)

vad har ni för planer för valborg?


onsdagkväll.

Jag sitter och kollar lite på American Pie - The naked mile på 6an, även om jag redan har sett den här så måste jag säga att dom första American Pie är så mycket bättre. vad tycker ni? :)

Tänkte försöka lägga mig hyfsat tidigt idag så att jag verkligen kommer upp imorgon, har nationella prov i Engelska B imorgon halv 9 så får inte försova mig imorgon.


åter igen.

Ja, nu drar jag igång bloggen igen :)

Kan börja med att berätta lite om mig och vad jag kommer att skriva om.
Jag heter Sofie Isaksson och är halvkoreansk, snart 19 år och bor i Gnesta med min familj och våra tre hundar.
Jag kommer att skriva lite om mina tankar, min vardag och lite kläder/skor som jag gillar.

RSS 2.0